Talven kuva

16. tammi, 2016

Talven kuva

Vähitellen sitä oppii uutta - kuten tämän kotisivun tekeminen - ja kaikista parhaiten oppii kokeilun, yrityksen ja erehdyksen kautta. No, aikaa tietysti tähän menee, ja on sanottava myös, että minulla on ollut "hetkeni" tämän(kin) kanssa, mutta siitä ei enempää tällä erää. Ja mitä se aika oikeastaan on? Vain värikäs kokoelma ohikiitäviä hetkiä ajan virrassa...

Tulevaisuudesta ja tämän sivun päivittämisestä sen verran, että tulevaisuudessa kirjoittelemme blogiin koko henkilökunnan voimin. Nimittäin, koska elämä ja sen käänteet ovat arvaamattomia, on pohdittava jatkuvuutta, tulevaisuutta, uusia ulottuvuuksia myös henkilöstönäkökulmasta. Ja lisäksi on hyvä olla useampia kirjoittajia ettei pelkästään vain minun näkökulmani ole ainoa näkyvä osa ulospäin.

Hyvät lukijat, hienosti olette löytäneet näiden sivujen äärelle. Kiitos teille siitä! Kävijätilasto puhuu aina omaa kieltään ja sitä on seurattava tarkalla silmällä, koska kirjoittaja tarvitsee aina lukijansa ja juuri kävijätilasto on tässä tärkeä indikaattori.

Tammikuu on jo ehtinyt puoleen väliin. Vanhan kansan mukaan karhu kääntää kylkeään näihin aikoihin, joka tarkoittaa että talvi on puolivälissä. Valoa kohti!

(Kuva ja teksti: Raija Westergård) 

Jaa tämä sivu