Kehittäjän mieli

25. tammi, 2016

Kehittäjän mieli

Tänään kehittäjän mieli iloisena, Tuotekehittäjän erkoisammattitutkinto plakkarissa ja kohti uusia innovaatioita ja ideoita. Kiitos koulutuksen järjestäjille ja että sain olla mukana tässä projektissa. Tänään siis koulutuksen päätöstilaisuus ja päivä varmasti siltäosin mielenkiintoinen.

Olen joutessani digitoinut klubin (silloisen päiväosaston) vanhoja lehtileikkeitä, joita voi käydä kurkkaamassa Pinterestistä, ja silmiini pisti erityisesti yksi, Tellervo Saarisen v. 1991 kirjoittama artikkeli otsikolla Hämeenkyrökö kehittäjäkunta? Ilmeisesti silloinen säästökuuri on sipaissut jollain tavalla myös Kurjenmäkeä ja päiväosastoa, koska Saarinen kirjoittaa: "Hoitakaa te palkkajohtajat sekä luottamushenkilöt asiat tärkeysjärjestykseen, antakaa luudan lakaista jossain muulla. Kunnan kehittäminen huolestuttaa --- Kurjenmäki on maksanut "tiukuja", se pitää saada hyötykäyttöön..."

Tänään aika on toinen, toki nytkin pitää ajatella säästöjä, mutta työtavat ja ajattelu on muuttunut. Toisin tekemällä ja uudella ajattelulla saadaan aikaiseksi paljon enemmän. Laiva kääntyy hitaasti, mutta se kääntyy kuitenkin...

(Kuva ja teksti: Raija Westergård) 

Jaa tämä sivu