Kevään 17 hetkeä

29. huhti, 2016

Kevään 17 hetkeä

Tänään päivä ei omalta osaltani lähtenyt käyntiin parhaalla mahdollisella tavalla. Olin edellisenä päivänä sulkenut auton oven huolimattomasti ja kattovalo oli jäänyt päälle vuorokaudeksi, josta syystä akku tyhjeni. No, Laura-tyttäreni kyyditsi minut aamulla työpaikalle ja asiakasbussilla pääsin kotiinpäin. Bussissa oli tunnelmaa, kuinkas muuten, meillä on huippuasiakkaat ja huippukuski! Kiitos Tompalle kyydistä!

Uusi päivätoimintakeskus Siljankodin alakerrassa valmistuu hyvää vauhtia. Innokkaina jo odottelemme muuttoa uusiin tiloihin. Viime valtuuston kokouksessa lisämääräraha myönnettiin, tosin erään ryhmän pienen kakistelun säestämänä, mutta kuitenkin. Kuva ohessa kuvattuna eteisaulasta kohti keittiötä ja päivätoimintatilaa peremmällä.

Viikko päiväklubilla sujui hienosti. Torstaikahvilassa brassailtiin bändin kanssa vierailevan rumpalin (Jarmo K.) avustuksella. Katso yllä video otsikolla Klubibändi keikalla. Hyvä meininki jälleen kerran sekä myös tänään perjantaina Jounin ja Masan kanssa. Lauloimme kansanlauluja sekä muita ikivihreitä. 

Käykää katsomassa uusia kuvia klubimme arjesta, lisäsin myös Johannan ja Mian Pinterestin "kuvia, linkkejä"-osioon. Käykää kurkkaamassa.

Kevään 17 hetkeä. Kyllä, kevät on juuri monia hienoja heräämisen hetkiä: etelästä saapuvat kurkiaurat, joutsenet torailemassa Kanadan hanhille tuossa lahdella, kevään tuoksut, hiljalleen avautuvat silmut, valo... Kevään 17 hetkeä on myös TV-sarja jostain 1970-luvulta, jota tuskin moni enää muistaa. Sarjan musiikki löytyy vielä Youtubesta, ihme kyllä.

(Kuva ja teksti: Raija Westergård)

Jaa tämä sivu