Uuden ajan alku...

20. marras, 2016

Uuden ajan alku...

Nyt se tapahtuu! Nimittäin muutamme uusiin tiloihimme nyt alkavalla viikolla, osoite Tunnelikuja 1, Siljankodin alakerta, sisäänkäynti Raipalan peltomaiseman puoleiselta puolen rakennusta, siis auringon puolelta, jos aurinkoa näkyisi tähän aikaan vuodesta!

Asiakkaillemme ei koidu muutosta mitään erityisempää toimenpidettä, Tomppa-kuskille ilmoitamme päivän, jolloin hän tuo asiakkaat uuteen osoitteeseen. Kaikki palvelumme toimivat samalla periaatteella kuin ennenkin - ainakin nyt aluksi. Muutoksista ilmoitamme erikseen sitä mukaa kun niitä on tulossa.

Ja onhan niitä tulossa. Tarkoituksemme on tehdä Aurinkorinteestä ns. uuden sukupolven päiväkeskus, jossa tuotamme erilaisia hyvinvointipalveluja kattavasti niin, että niistä pääsee osallisiksi paitsi kotonaan asuvat ikäihmiset, omaisiaan hoitavat omaishoitajat, ja myös ns. terveyskeskuksenmäen kampuksella asuvat asukkaat ja asiakkaat. Kampuksella siis tarkoitan Terveyskeskusta, Kurjenmäkikotia, Siljankotia, Veteraanitaloa ja nyt uutena meidän Aurinkorinne, olemme kaikki talot yhteydessä toisiimme sisäkäytävillä ja näin ollen yhteistyö vaivatonta mm. kulttuuri-, harrastus-ja virkistystoiminnan osalta.

Tältä osin meillä Hämeenkyrössä on hienosti toteutumassa Hollannin ja Tanskan mallien mukainen seniorikampus-idea, jossa ikäihminen voi elää täyttä elämää turvallisessa ympäristössä ja humaanissa vuorovaikutuksessa oman tahtonsa mukaisesti. Olemme siis juuri kehityksen ytimessa täällä Hämeenkyrössä, mikä on todella huikea juttu!

Lisäämme kuvia Aurinkorinteen tunnelmasta Pinterestiin ja Albumiin sitä mukaa, kun saamme tunnelman kohdalleen. Kannattaa käydä sivustollamme mahdollisimman usein. Virallisia avajaisia vietämme myöhemmin tammikuussa, epävirallisia vietämme kaikenaikaa eli meille voi poiketa aina kun ovi on auki ja valot päällä eli silloin ainakin olemme itse paikalla! Esittelemme mielellämme tiloja, tervetuloa!

Teksti: Raija Westergård

Ps. Tämän sivun www-osoite myös muuttuu lähiaikoina. Siitä lisää infoa myöhemmin.  

Jaa tämä sivu