Aurinkoisia terveisiä Aurinkorinteeltä...

2. joulu, 2016

Aurinkoisia terveisiä Aurinkorinteeltä...

Tämä viikko mennyt uuden opettelussa, sekä asiakkaiden osalta että myös meidän henkilökunnan osalta. Minä jopa kadotin autoni terveyskeskuksen parkkipaikalle. Ei aina voi muistaa mihin sen aamulla on jättänyt... No, löytyihän se ja samalla (autoa etsiessä) sain raitista ilmaa.

Hienoa, että meidän päiväkeskus Aurinkorinne kiinnostaa, meillä käynyt runsaasti vierailijoita ja on aina kiva esitellä paikkoja ja kertoa menneisyydestä, nykyisyydestä ja vähän tulevaisuudestakin. Meille voi poiketa koska vaan, tervetuloa. Virallisia avajaisia vietämme tammikuussa, perjantaina 20.1 ja sitä seuraava viikko on kokonaan avointen ovien päiviä, silloinkin tervetuloa!

Ensi viikon Oivassa on juttua Aurinkorinteestä, mutta vain pieni maininta, koska jutun pääasia oli Kyröttärien tyynylahjoitus Hämeenkyrön kotihoidolle. Kyröttäret tekee todella hienoa ja arvokasta työtä ikäihmistemme parhaaksi monella tavalla toimintaa tarkemmin tässä erittelemättä. Lämmin kiitos heille!

Joulu tulla jolkottaa, mutta ensin vietämme itsenäisyytemme juhlaa, jota aina huomioimme  asianmukaisin tavoin. Asiakkaanamme on vielä yksi veteraani, v. 1918 syntynyt eli kohta 97-vuotias ja edelleen virkeä ja muistinsa kirkas kuin timantti. Hänen kanssaan on aina huikea keskustella elämästä, ja mitä kaikkea siihen on hänen kohdallaan sisältynyt. 

"Ja Suomen korpien yllä hohti, nyt tähti suurempi muita, ja me kaikki käännyimme sitä kohti, ja meidät kaikki se kotiin johti, se tähti suurempi muita" (Yrjö Jylhä: Kiirastuli, 1951)

Teksti: Raija Westergård

Jaa tämä sivu