Auringon asema

7. maalis, 2021

Auringon asema

Hyvät lukijani!

Lämmin kiitos teille kaikille seurasta Aurinkorinteen Blogin parissa. Oheiset kukat haluan ojentaa teille jokaiselle matkasta, jonka olette kulkeneet kanssani Aurinkorinteen sivustolla!

Aloitin kirjoittamaan ko. blogia v. 2016 ja 5 vuotta on kulunut sukkelaan. Jos ajattelen blogikirjoitusteni sivumäärää, sivuja olisi tällä hetkellä noin 250 sivua eli yhden kirjan verran. Tuskin kuitenkaan julkaisen näitä tekstejäni kirjana, koska nämä kirjoitukset ovat kuitenkin jo luettu, joten se riittäköön. Onneksi koko blogihistoriani (yleiskatsaus) alla säilyi, vaikka kotisivun nimi muuttui. 

Mainittakoon, että blogitekstien ohella minulla on tallennetuna kymmeniä tunteja erilaista videomateriaalia Aurinkorinteen tapahtumista vuosien varrella. Myös kuvia on tallennettuna muutama tuhat, joten jollekulle alan tutkijalle nämä arkistoni voisivat olla varsinainen aarreaitta! 

Arkistoni kaikki materiaalit yhdessä ovat siis arvokasta ajankuvaa hämeenkyröläisestä elämänmenosta: päiväkeskus Aurinkorinteen synnystä ja kehittämisestä, erilaisista hyvinvointipalveluista, huikeasta kulttuurielämästä, konserteista, taidetapahtumista, näyttelyistä, esitelmistä, kirjallisuustapahtumista, Aurinkofestareista, erilaisista teemaviikoista, muotinäytöksistä jne...ikäihmisistä päiväkeskuksessa vähän ennen koronaa.

Mutta jonain päivänä korona kukistetaan ja sitä odotellessa:

Tervetuloa kirjalliseen seuraani edelleen, mutta  nyt uudessa osoitteessa www.auringonasema.fi joka sivusto toivon mukaan avautuu lähipäivinä tai viimeistään 15.3. mennessä. Kiitos!

Raija Westergård

päivätoiminnan ohjaaja, Aurinkorinne

www.auringonasema.fi   (15.3.2021 alkaen)

Jaa tämä sivu